Herbronning op natuurlijke wijze

Professionals

Wordt VOYA Partner

 

Wat het betekent om een VOYA Partner te zijn?

 

Wordt VOYA partner en open uw deuren voor een geheel nieuw tijdperk  van luxe biologische huidverzorging met de exclusieve spa, retail en accessoires lijn. VOYA is een bekroond luxe merk dat gespecialiseerd is in biologische huidverzorging.  Het VOYA gamma combineert de hoogste kwaliteit aan botanische ingrediënten en aromatherapie oliën met gecertifieerd zeewier. Ons zeewier is 100% hand geoogst, op zicht geselecteerd aan de kusten van de wilde Atlantische kust van Ierland en geaccrediteerd door de Organic Soil Association. Dit garandeert dat onze ingrediënten voldoen aan de strengste normen  en zowel verantwoordelijk als ethisch geproduceerd worden.

 

Bij VOYA bieden wij onze partners resultaatgerichte producten die de gehele klantenbeleving verbeteren door het gebruik van oude tradities en op resultaat gefocuste behandelingen. Graag ondersteunen we u met een persoonlijke relatie, op maat gemaakte trainingen alsook een degelijke ondersteuning via marketing en merchandising.

Wenst u een teamlid te spreken over een eventueel partnership bel ons via +32 (0)473 81 43 60 of e-mail ons.

 

Ik wil VOYA partner worden

Wordt een VOYA Partner

Getuigenissen

Michael Monsod 

Directeur Spa & Recreation, So Spa at Sofitel The Palm, Dubai 

Ik heb VOYA persoonlijk geselecteerd als één van de belangrijkste producten binnen onze spa omdat ik sterk geloof in de ontgiftende eigenschappen van zeewier en de doeltreffendheid van de producten. Het feit dat ze daarenboven biologisch zijn en duurzaam geteeld worden was voor mij de kers op de taart.

VOYA is precies het spa merk dat gebruikt moet worden door iedereen die ernaar streeft om echt natuurlijke biologische behandelingen aan te bieden die ervoor zorgen dat  alleen de zuiverste ingrediënten contact maken met het lichaam van de klant.

Michelle Kelthy 

Spa Directeur, The Ritz Carlton Spa Naples 

Voya is een authentiek wellness merk. We werken reeds meer dan 4 jaar met VOYA samen en het biologische zeewier behoort tot de topbehandelingen in ons welnesscentrum. We kunnen de retailverkoop niet bijhouden. Elke week zijn de schappen leeg. Onze klanten vertellen ons dat ze de beste nachtrust sinds een lange tijd kenden, ze voelen zich energiek en jonger, ze voelen zich beter!.. Wij geloven allemaal in VOYA en zien verbluffende resultaten met VOYA!